Translate

pondelok 10. decembra 2012

Dlho som tu nebola...

... chýbali ste mi! :)




Nepodarilo sa mi teda dodržať moje predsavzatie, uverejniť cca 1 článok za týždeň, už vyše dvoch mesiacov. Dokonca som ani nekomentovala ostatné krásne blogy, hoci priznám sa, občas som si ich prezerala. Tešila som sa z krásnych vintage príspevkov, DIY návodov, tipov na nailart a mnoho iných krásnych inšpirácii, čo tu u Vás nachádzam :).
Vlastne ani poriadne neviem prečo to takto skončilo. Vždy som vedela, že mať blog predstavuje okrem kreatívneho vyžitia, priestoru na odovzdávanie svojich myšlienok a inšpirácii aj investíciu času. No akosik rýchlo žijem a hoci mi tu v notebooku pribúdajú rozpísané články, fotky, ktoré Vám chcem ukázať, nový príspevok na blog nikde. No jo, prokrastinácia, môj najhorší priateľ :D.

A čo mám teda nové? :)

Ofinu :). Rozmýšľala som o tom už asi rok a konečne som sa nejako odhodlala. Nie je výrazná, je len tak na boku, nechcela som nič radikálne, ale predsa je to zmena. A prečo práve teraz? Celkom sa začínam stotožňovať s myšlienkou, že (najmä/iba :D u žien) s nejakou životnou zmenou prichádza aj zmena výzorová , napríklad teda účesu :). Alebo sa to hovorí, že „nový účes, nový chlap“? Tak o to tu teraz u mňa nejde, ale zmeny v mojom živote sa nakopili, tak prečo nie? Uvidíme ako dlho mi tá ofina vydrží (predpokladám, že počas skúškového obdobia bude poslušne vypnutá sponkou hore, aby som sa nemusela zdržovať jej úpravou a mohla sa ešte aspoň o minútku dlhšie na skúšku :) ). A či tým naozaj začnem nejaké moje nové ja.
Inak... vidím to aj na zmenu dizajnu blogu :). 

                Okrem toho sa (ešte stále!!) dávam dokopy z operácie ramena. Ohľadom trapôt s tým spojenými mám rozpísaný článok a ešte jeden k tomu,  k čomu ma tieto trampoty inšpirovali. 

                Bola som na Retro burze v KC Dunaj! :) Bolo skvelo, odniesla som si aj zopár úlovkov , ostatnými som sa pokochala a pobrala vizitky šikovným výrobcom hand made páčivých vecičiek, ktoré nájdeme aj na sashe. Mala som v taške môj foťák, ale v tom vzrušení z krásnych vecičiek, dokonca ani v tom prehrabovaní sa v kabelke po peňaženku, som si na foťák jednoducho vôbec nespomenula, a tak som Vám nič nezdokumentovala. Ale nič sa nebojte,22.12 sa chystá vianočná Retro burza, kde si môžete prísť vychutnať túto atmosféru, alebo už hádam na ten foťák nezabudnem a sprostredkujem Vám ju aspoň blogovým článkom a fotečkami.   

                Okrem toho som sa chystala aj na Seneckú burzu starožitností, ale práve keď sa konal tak som bola chorá (po operácii som bola totálne oslabená, ale o tom potom, v tom, zatiaľ rozpísanom, článočku :) ) a k tomu zrovna pršalo, tak je celkom možné, že ho aj zrušili, keďže sa konáva pod holým nebom. Opakuje sa však v Senci častejšie, tak verím, že niekedy na jar, keď to bude opäť na jazerách dýchať starými časmi, tak tam budem aj ja :). Zatiaľ o tom viem len z počutia, ale chystám sa nakúpiť si čínsky porcelán (rozumej misky a lyžičky na čínske polievočky) :).



Bola som na Stage! (už som vám o tomto projekte písala) Hosťkami boli Lucia Štrasselová a Iveta Radičová a o hudbu sa postarali Longital. Mala som aj na pani Radičovú pripravenú otázočku, ale nedostala som sa k nej, keďže rozprávala veľmi obšírne a... väčšinou aj tak poriadne neodpovedala na otázku. Neviem, ale moc dobrý dojem na mňa po pravde neurobila, hoci mám pocit, že som jediná, ktorá od tiaľ odchádzala nespokojná s jej vystupovaním a odpoveďami. 

                A okrem toho všetkého som začala tvoriť! :) Teda, tvorila som už aj pred tým, ale teraz je toho viac a trocha inak. Vždy som si rada vyrábala vecičky, či už podľa návodu, či len tak som si čmárala, alebo robila koláže. Milujem fotky, takže aj takéto tvorenie je moje, úprava obrovskej nástenky nad celou posteľou ( po dĺžke postele) je tiež priestor na moje tvorivé vyžitie :). Kedysi som viedla pre decká umelecké dielne a stále sa im (deťom) venujem, no už je tu aj čosi iné :). Vyrábala som aj darčeky a ... tu niekde sa to začalo. Keď som naposledy vyrobila kamarátkam na ich spoločnú narodeninovú oslavu pohľadnice, reakcie okolia ma zaskočili. Vraj by som také mohla aj predávať... A už bol chrobák v hlave :). Nasledoval veľký objav v podobe scrapbookingu na blogoch a iných internetových stránkach :) následne míňanie našetrených peniažkov ( našetrených samozrejme na úplne iný účel :P) na kúpu materiálu, ktorým už mám teraz zabraných zopár poličiek a .. tvorím :). Zatiaľ sú to len také začiatky, ale neskutočne ma to baví a napĺňa a vidím, že sa zlepšujem, tak aj z toho sa teším, vidím skoré výsledky , no proste ... nie je to ako sociálna práca so sociálne vylúčenými komunitami :D. Je nádherné robiť niečo, čo mi robí radosť a robiť tým radosť aj ostatným :). Už som predala aj dva kúsky, jednu dokonca na objednávku a práve dnes si má prísť kamarátka po 10 vianočných pohľadníc! Poviem Vám, to je pocit ako pri rozbaľovaní darčekov  v detstve (alebo aj teraz:D) :). Dali sme sa do toho spolu s kamoškou a už čoskoro pribudne asi ďalšia TRAPka – názov vymyslený z číreho zúfalstva, po tom, čo sme hľadali dokonca aj medzi elfskými menami :) ... ale najvýstižnejší a aj skrýva v sebe omnoho viac. Trap – po anglicky pasca a my sme teda chytené do pasce tvorivosti :) Súhlasím, nemôžem si pomôcť, tvorím napríklad aj namiesto učenia sa na zápočet :).Nájdete nás na FB a aj na sashe. :) Rozmýšľam, že nám založím aj vlastný blog.. uvidím. Každopádne ďakujeme za každý like a podporu :).

Ak ste sa dočítali až sem, musímVám pogratulovať :D a ďakujem za každý komentár ;).
 

8 komentárov:

  1. Ofina je dobrá!! Mohla jsi ještě přidat foto :-)

    Velká Vánoční Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jee konečne si späť :) Ja mám tiež ofinu na bok, ale veľmi rozmýšlam, či si ju nedám cez celé čelo, nedokážem sa rozhodnúť, ale aj ja už potrebujem zmenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. júj, ďakujem :) .. no a povzbudzujem Ťa k zmene, ja som sa rozhodovala strašne dlho, ale stojí to za to! :)

      Odstrániť
  3. zuzanka, ešte som ti nepovedala aké sú krásne.:)

    OdpovedaťOdstrániť